Informačná a kybernetická bezpečnosť (1.) v školách a školských zariadeniach - Šnapko, Ladislav
Základné definície pojmov, ako sú informácia, kybernetická a informačná bezpečnosť a analýza ich vzťahu. Základné atribúty bezpečnosti informácií, ako aj právny rámec v Slovenskej republike. Praktické rady pre bezpečné správanie riaditeľov škôl v kybernetickom prostredí.