Otázky k verejnému obstarávaniu (1.) v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Novela zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015, účinná od 1. augusta 2024, mala zjednodušiť pravidlá a postupy, ktorými sa zadávajú zákazky na školách. Priblíženie formou odpovedí na otázky, aké pravidlá má škola ako verejný obstarávateľ dodržiavať, a aké nové postupy boli v rámci verejného obstarávania zavedené. Odpovede na najčastejšie otázky riaditeľov škôl a školských zariadení, ktoré vznikajú v súvislosti s verejným obstarávaním. Obstarávanie podlimitných zákaziek podľa paragrafu 108 až 113 zákona o verejnom obstarávaní.