Novela zákona o kybernetickej bezpečnosti v školách a školských zariadeniach - Šnapko, Ladislav
Transpozícia smernice (EÚ) 2022/2555 zo 14. decembra 2022 o opatreniach na zabezpečenie vysokej spoločnej úrovne kybernetickej bezpečnosti v Únii, ktorou sa mení nariadenie (EÚ) č. 910/2014 a smernica (EÚ) 2018/1972 a zrušuje smernica (EÚ) 2016/1148 (smernica NIS 2). Zameranie sa na kybernetickú odolnosť kritických sektorov a ich subjektov voči súčasným kybernetickým hrozbám, s detailmi o auditoch a roliach, ako sú manažér a audítor kybernetickej bezpečnosti.