Otázky k verejnému obstarávaniu (2.) v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Odpovede na otázky k verejnému obstarávaniu v školách a školských zariadeniach. Druhá časť príspevku je zameraná na obstarávanie potravín v zariadeniach školského stravovania, vysvetľuje pravidlá a postupy, ktoré musia školy dodržiavať podľa novely zákona o verejnom obstarávaní. Zahŕňa aj nové postupy, ktoré boli zavedené v rámci verejného obstarávania potravín pre školské zariadenia.