Bezpečnosť školského prostredia odporúčania pre školskú prax - Emmerová, Ingrid
Priblíženie problematiky efektívnej školskej prevencie. Popis vhodných postupov v prípade ozbrojeného útočníka v škole. V závere sú odprezentované odporúčania pre školy na zvýšenie bezpečnosti školského prostredia.