Ako môže vyzerať udržateľnosť v praxi? - Alenová, Gabriela
ESG už nie je len pre veľkých hráčov, nová smernica EÚ o nefinančnom reportingu ESG zasiahla tisícky menších slovenských firiem. Cieľom je priniesť väčšiu transparentnosť v oblasti udržateľnosti a spoločenskej zodpovedností. Autorka sa pozrela na to, ako ESG vyzerá v praxi.