Slovensko je na chvoste Európy
K 31. decembru 2024 jazdilo na slovenských cestách 15 476 batériových elektromobilov. Ich počet na cestách sa tak počas minulého roka zvýšil o 53 percent. Uviedla to Slovenská asociácia pre elektromobilitu s tým, že Slovensko sa umiestnilo vlani na poslednej priečke spomedzi všetkých európskych krajín.