Možnosti generovania dráh na robotizovanej lakovacej linke pomocou Painting PowerPac - Marcinko, Peter
Monitorovaním procesov doplnok umožní zobraziť približné informácie o spotrebe farby. Naskytuje sa tiež upraviť rýchlosť a efektivitu procesu, ako aj skontrolovať čas cyklu pred začatím výroby alebo pred vykonaním zmien na lakovacej linke.