Trendy pri šetrení energie stlačeného vzduchu pri uchopovaní podtlakom - Tuleja, Peter
V súčasnosti je mnoho firiem postavených zoči-voči tvrdej realite ekonomickej rentability pri produkcii svojho portfólia produktov. Podstatný podiel na nákladoch má aj výroba energií potrebných na prevádzku firmy. Pritom za náklady na energie nie sú rátané iba finančné položky vynaložené na nákup elektriny alebo plynu.