Základné princípy OEE (Overall Equipment Effectiveness) a jej prínosy - Mareš, Albert
V súčasnosti sú všetky firmy vystavené vysokému tlaku z hľadiska konkurencie, ktorá je globálna a neúprosná. Medzi úspechom a neúspechom firmy niekedy rozhodujú aj tie najmenšie detaily. Kľúčovými faktormi úspechu sú kvalita, cena a čas dodania. Nie každý úspešný produkt má všetky tri parametre na tej najlepšej úrovni t.j. najvyššia kvalita, najnižšia cena, najrýchlejší čas dodania. V realite ide takmer vždy o hľadanie vhodného kompromisu medzi týmito parametrami.