Kľúčové oblasti riadenia ľudských zdrojov pre lepšiu pripravenosť na budúce krízy a zmeny na trhu práce - Micháleková, Petra
Identifikácia a analýza kľúčových oblastí riadenia ľudských zdrojov, ktoré zohrávajú zásadnú úlohu v príprave organizácií na budúce krízy a zmeny na trhu práce. Analýza vychádza zo súčasných trendov a skúseností z nedávnych globálnych kríz, najmä pandémie Covid-19, ktorá významne ovplyvnila pracovný trh a spôsoby práce. Identifikácia hlavných výziev súčasnosti, medzi ktoré patria technologický pokrok, demografické zmeny a ďalšie globálne trendy. Snaha o navrhnutie konkrétnych implementačných stratégií a odporúčania pre zvýšenie organizačnej odolnosti prostredníctvom efektívneho riadenia ľudských zdrojov. Praktické odporúčania pre implementáciu inovatívnych HR prístupov, ktoré môžu zlepšiť pripravenosť na budúce krízy.