Transakčná daň ohrozuje podnikateľské prostredie
Transakčná daň v čase narastajúceho medzinárodného obchodného napätia oslabí konkurencieschopnosť slovenských podnikov a vytvorí im výrazne horšie podmienky oproti firmám v iných krajinách EÚ.