Nočná práca - Mrukviová Tomiová, Sandra
Regulácia dĺžky a organizácie pracovného času všeobecne záväznými právnymi predpismi a kogentnosť časti ich ustanovení patrí k základným charakteristikám úpravy pracovného času nášho právneho poriadku, pretože pracovný čas je dôležitou ako ekonomickou, tak aj sociálnou kategóriou.