Oprava chýb zamestnávateľa pri zdanení príjmov - Valterová, Ivana
Ak zamestnávateľ v pozícii platiteľa dane v priebehu roka nesprávne zrazil zamestnancovi preddavky na daň z príjmov zo závislej činnosti alebo nesprávne vyplatil daňový bonus a uvedené nevysporiadal ani v rámci ročného zúčtovania preddavkov, resp. vykonal ročné zúčtovanie nesprávne, chyby opraví v rámci zákonných možností aj v závislosti od toho, či k pochybeniu došlo z jeho viny alebo z viny zamestnanca.