Rovnováha medzi prácou a osobným životom nie je luxus - Alenová, Gabriela
Výskumy ukazujú, že zamestnanci s flexibilným pracovným časom sú menej stresovaní a firmy, ktoré podporujú work-life balance, evidujú tiež nižšiu mieru fluktuácie.