Finančné sprostredkovanie a dôverné údaje o klientoch - Winkler, Martin, 1975-
Cieľom príspevku je identifikovať právne okolnosti a následky migrácie klientskych zoznamov ako typu dôverných informácií v rámci typickej a v Slovenskej republike sa často vyskytujúcej situácii, ktorou je presun podriadeného finančného agenta od jedného samostatného finančného agenta k inému samostatnému finančnému agentovi. V rámci toho sa autori snažia zodpovedať na otázku, či je takáto migrácia zakázaná per se alebo existujú prípady, keď je dovolená. Zároveň sa pokúsia definovať následky, ktoré pri takejto migrácii zoznamu klientov hrozia podriadenému finančnému agentovi, ktorý sa jej dopustil.