Uplatnenie daňového bonusu na dieťa pri príjmoch zo zahraničia v r. 2025 - Boráková, Marta
V dôsledku konsolidácie verejných financií došlo k novele zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov zákonom č. 278/2024 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v sú vislosti s ďalším zlepšovaním stavu verejných financií. Pre zdaňovacie obdobie roku 2025 boli zmenené podmienky pre uplatnenie daňového bonusu na vyživované dieťa.