Informačná bezpečnosť pre malé a stredné podniky: ako začať a čo je kľúčové? - Krajčovičová, Veronika
Článok prináša prehľad o tom, ako malé a stredné podniky môžu rozumne implementovať informačnú a kybernetickú bezpečnosť. Ponúka praktické rady na identifikáciu rizík, ich zmiernenie a ochranu podnikania pred digitálnymi hrozbami.