Digitálne zručnosti v každom veku - Hrašková, Dagmar
V dnešnej informačnej dobe je digitálna gramotnosť jednou z kľúčových zručností, ktorú potrebujeme aplikovať nielen v školstve, ale neskôr aj v každodennom živote. Digitálna gramotnosť zahŕňa oveľa viac, než len základné počítačové zručnosti, ide v podstate o schopnosť efektívne používať technológie, bezpečne pracovať s informáciami a kriticky zhodnotiť ich obsah. Akčný plán digitálneho vzdelávania. Digitalizácia základných a stredných škôl. Digitalizácia vysokých škôl. Digitálne kurzy pre seniorov.