Mentorstvo v praktickej príprave študentov zdravotníckych profesií - Popovičová, Mária
Cieľom výskumu bolo preskúmať, ako študenti hodnotia priebeh klinických cvičení a akú úlohu podľa nich zohrávajú mentori pri ich profesionálnom rozvoji.