Nexus between Small and Medium-Sized Enterprise Budgeting Skills and Loan Repayment in South Africa - Sthembiso Msomi, Thabiso
Cieľom tejto štúdie je posúdiť vplyv rozpočtových zručností malých a stredných podnikov (MSP) na splácanie úverov v Južnej Afrike. Ako vhodná metodika pre túto štúdiu bol zvolený kvantitatívny výskumný prístup, zatiaľ čo ako vhodný spôsob výberu účastníkov pre túto štúdiu bol zvolený účelový výberový prístup. Primárne údaje pre túto štúdiu pochádzali od respondentov, ktorí boli majiteľmi malých a stredných podnikov v maloobchode, hardvéri, stavebníctve a výrobnom priemysle.