Principles Behind Investors’ Consideration of Investing in Emerging Markets - Godi, Jethro
Investori prejavujú rastúci záujem o rozvíjajúce sa ekonomiky kvôli niekoľkým presvedčivým charakteristikám, ktoré robia tieto krajiny atraktívnymi pre investície. Cieľom tejto štúdie je preskúmať faktory, ktoré motivujú jednotlivcov k investovaniu na rozvíjajúcich sa trhoch. Táto štúdia využila kvantitatívnu výskumnú metodológiu, konkrétne metódu prieskumu a online dotazníky na zhromažďovanie údajov od správcov aktív v Južnej Afrike vďaka ich investičným skúsenostiam.