Aktuálne z autorského práva - Slovák, Jakub
Odporúčanie týkajúce sa boja proti on-line pirátstvu v prípade športových a iných živých podujatí vydané Európskou komisiou. Konania a rozsudky Súdneho dvora Európskej únie v oblasti autorského práva a duševného vlastníctva hudobných diel.