[Ochrana ľudských hodnôt v súkromnom práve] - Adamová, Zuzana
Recenzia vedeckej monografie autorského kolektívu z Právnickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika v Košiciach zameranej na ochranu ľudských hodnôt v oblasti súkromného práva. Predložená monografia sa zameriava na štyri základné oblasti výskumu, ktorý sa orientoval na skúmanie konfliktov základných práv v kontexte ochrany ľudských hodnôt v spotrebiteľskom práve, práve duševného vlastníctva, rodinnom práve a medicínskom práve.