Gastrolístky - zamestnanci a SZČO - Žuľová, Jana
Gastrolístky predstavujú formu zabezpečenia stravovania, ktorá môže byť vhodná pre zamestnancov aj SZČO. Umožňujú stravovanie sa v reštauráciách alebo nákup potravín. Zároveň platná legislatíva umožňuje získať určité daňové úľavy, keď výdavok na stravovanie, či už u SZČO alebo u zamestnávateľa, zaradzuje k daňovým výdavkom.