Increasing the Economic Efficiency of Transport Enterprises Through Telematics Systems - Ujlacká, Karolína
Cieľom článku je preskúmať význam telematických systémov pri optimalizácii nákladov dopravných spoločností a zdôrazniť ich potenciál na zlepšenie efektívnosti a udržateľnosti. Článok poskytuje prehľad výhod implementácie týchto systémov, ich návratnosti nákladov a ekonomických a environmentálnych prínosov dopravy. Informácie sú určené pre odborníkov z praxe, manažérov dopravných spoločností a tvorcov politík, ktorí sa zaoberajú zlepšovaním efektívnosti dopravy.