Wired for Stability: The Role of Infrastructure and Fintech in Migrant Employment - Přívara, Andrej, 1983-
Skúmanie vplyvu investícií do dopravy, bývania a telekomunikačnej infraštruktúry spolu s remitenciami, založenými na finančných technológiách a stabilite zamestnanosti migrujúcich pracovníkov na Slovensku. Identifikovanie stratégií, ktoré podporujú udržanie pracovných miest, a to tak, že sa zamerajú na štrukturálne, aj finančné faktory.