Judikatúra Všeobecného súdu Európskej únie v oblasti ochranných známok – vybrané aktuálne prípady - Stec, Andrej
Článok sa venuje niektorým aktuálnym kategóriám problémov v práve ochranných známok Európskej únie so zreteľom na judikatúru Všeobecného súdu EÚ. Článok je rozdelený na tri časti, prvá sa týka absolútnych dôvodov zamietnutia prihlášky ochrannej známy, druhá pojednáva o relatívnych dôvodoch zamietnutia prihlášky a tretia sa týka rozlišovacej spôsobilosti získanej používaním, s osobitným zreteľom na používanie na internete, t. j. v digitálnom svete.