How Far Cyberloafing and Burnout Impact Employee Performance? Do the Advantages of the Increased Performance Outweigh Disadvantages? - Nuraeni
Vypuknutie pandémie COVID-19 prinieslo významné zmeny v rôznych odvetviach podnikania. V dôsledku toho sa spoločnosti museli rýchlo prispôsobiť zmenám, aby ich podnikanie fungovalo hladko. V prvom rade bola digitálna transformácia prijatá s cieľom uľahčiť zmeny pracovného procesu a zachovať ekonomickú stabilitu. Zavedenie digitalizácie má však aj ďalší vplyv na pracovné modely zamestnancov. Cieľom tohto článku je preto analyzovať výskum o tom, ako kybernetické flákanie a syndróm vyhorenia ovplyvňujú výkonnosť zamestnancov počas COVID-19 v spoločnostiach v južnej Jakarte. Táto štúdia použila prieskumný prístup kvantitatívnou deskriptívnou technikou. Analýza technického výskumu využívala softvér SmartPLS prostredníctvom čiastočného prístupu najmenších štvorcov.