Application of Digital Marketing in the Capital Market Based on the Theories of Consumer Behavior and Technology Adoption - Noor, Zulki Zulkifli
Digitalizácia je významným faktorom v transformácii tradičných obchodných štruktúr. Cieľom tohto výskumu je vyhodnotiť vplyv digitálneho marketingu a schopností snímania trhu na výkonnosť spoločností v Indonézii. V tomto výskume bol poskytnutý koncepčný rámec založený na hlavných premenných digitálneho marketingu s cieľom vysvetliť implementáciu digitálneho marketingu na kapitálovom trhu pre maklérskych spoločností v Indonézii a faktory ovplyvňujúce jeho skepticizmus. V tejto súvislosti bola vykonaná terénna štúdia prostredníctvom dotazníkov na vzorke 377 generálnych riaditeľov a viceprezidentov maklérskych spoločností. Na určenie spoľahlivosti dotazníka bol použitý Cronbachov alfa koeficient, ktorého hodnoty boli vyššie ako 0,7, čo naznačuje, že dotazník má dobrú spoľahlivosť.