Fyzioterapie jako řešení zdravotních následků mikrointoxikace osob - Straus, Jiří
Príspevok diskutuje možnosti zlepšenia životného štandardu ľuďom nedobrovoľne postihnutých nelegálnou výrobou psychoaktívnych látok.