Prevod tovaru na základe komisionárskej zmluvy - Jarošová, Beáta
Komisný predaj sa realizuje na základe komisionárskej zmluvy, v podstate ide o odložený predaj, keď práva k tovaru prevedie vlastník (dodávateľ), t. j. komitent na predajcu (komisionára) až v okamihu, keď predajca nájde zákazníka pre daný tovar. Komisný predaj podľa zákona o DPH. Komisný predaj a ojazdené automobily.