Twenty Years of Efficiency Research in Czech and Slovak Banking – A Bibliometric Analysis - Boďa, Martin
Analýza efektívnosti českých a slovenských komerčných bánk s cieľom zhrnúť ich súčasný stav. Identifikácia najaktívnejších autorov, ich najvplyvnejších prác a náčrt hlavných výskumných trajektórií prostredníctvom databázy Web of Science.