Identification of Consumers Willing to Buy Green Products – A case Study in the Czech Republic - Jánská, Michaela
Výskum sa zameral na analýzu postojov ľudí k životnému prostrediu a nákupu ekologických produktov. Na dosiahnutie výskumného cieľa boli stanovené dve výskumné otázky: kto je typický spotrebiteľ, ochotný nakupovať ekologické produkty a aké sú vplyvy vybraných faktorov (sociálnych a ekonomických) na nákupné správanie?