Nevyčerpaná dovolenka v roku 2025 - Mičudová, Tatiana
Ani sa nenazdáme a bude tu leto, čiže obdobie, kedy si zamestnanci zvyknú čerpať najviac dovolenky. Nárok zamestnanca na dovolenku patrí medzi základné podmienky zamestnávania. Dovolenka slúži predovšetkým na oddych a regeneráciu zamestnanca bez výpadku jeho stáleho príjmu.