Parkovanie v obci - Daniel, Michal
Statická doprava alebo jednoducho parkovanie je čoraz pálčivejším problémom miest a obcí. V tomto príspevku sa autor zameria primárne na inštitút vyhradeného parkovania, pokúsi sa poukázať na prieniky a rozdiely s dočasným parkovaním, ako aj na jednotlivé druhy parkovacích miest a ich značenie.