Zisťovanie výsledku hospodárenia obce za rok 2024 - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku sa venujeme výpočtu výsledku hospodárenia obce za rok 2024. V procese zostavenia záverečného účtu ide o najdôležitejšiu povinnosť obce, ktorá má vplyv aj na jej hospodárenie v roku 2025. Uvedieme niekoľko praktických príkladov výpočtu výsledku hospodárenia obce.