Finančné výkazníctvo a vyplývajúce povinnosti v roku 2025 - Macháčová, Tatiana
V druhej časti seriálu o finančnom výkazníctve sa venujeme obsahu výkazov Fin 2-04 a Fin 3-04. Ujasníte si členenie údajov, správne priradenie účtov a povinnosti pri vykazovaní. Praktické vysvetlenia vám pomôžu správne aplikovať pravidlá vykazovania.