Účtovanie bankových úverov - Urbanová, Terézia
V článku sa venujeme problematike účtovania bankových úverov podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky zo dňa 12. 12. 2022 č. MF/014454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie v znení neskorších zmien a doplnkov.