Debt to Equity Ratio and Sales Growth of Listed Oil and Gas Companies in Nigeria - Amiru Balarabe, Lawal
Vzťah medzi finančnou štruktúrou spoločnosti je oblasťou rozsiahleho výskumu v oblasti podnikových financií. Všeobecným cieľom tejto štúdie je preskúmať vplyv pomeru dlhu k vlastnému kapitálu na rast tržieb kótovaných ropných a plynárenských spoločností v Nigérii.