Assessing the Awareness and Usage of Industry 4.0 Technologies: Empirical Evidence from a Slovak IT Company - Mészáros, Róbert, 1988-
Skúmanie povedomia, pochopenia a používania technológií Priemyslu 4.0 v malej slovenskej IT firme prostredníctvom kvalitatívnej prípadovej štúdie, založenej na pološtruktúrovanom rozhovore s generálnym riaditeľom spoločnosti a projektovým manažérom. Výsledky zdôrazňujú hodnotu prispôsobených digitálnych stratégií, funkčného nasadenia technológie a rozhodujúcej úlohy uvedomovania si riadenia pri uľahčovaní digitálnej transformácie v rámci malých IT podnikov.