Contemporary Challenges of AI Tools in the Context of Business Financial Analysis - Palatová, Dagmar
Cieľom je poskytnúť podnikateľom, manažérom a iným odborníkom v oblasti správy finančného hospodárenia ucelený pohľad na dostupné postupy, nástroje a metriky pre komplexné zhodnotenie finančného hospodárenia podniku s dôrazom na implementáciu umelej inteligencie a jej budúci potenciál v oblasti manažmentu.