Oznámenie o dani z finančných transakcií - Uríková, Zuzana
Vymedzenie základných pojmov (tuzemsko, finančná transakcia, transakčný účet, platiteľ dane). Jednotlivé príklady a ich vyplnenie v oznámení o dani z finančných transakcií. Pomocná evidencia – záznam.