Influences of Personal Characteristics on Travel Motives of Slovak Women Abroad - Melnyk, Kateryna
Udržateľnosť turistických destinácií a podnikov v cestovnom ruchu závisí od identifikácie trhov podporujúcich dlhodobý rast. Úspech závisí od pochopenia potrieb potenciálnych spotrebiteľov a prispôsobenia sa trendom a zmenám v podmienkach zdrojových trhov. Táto prispôsobivosť je kľúčom k zabezpečeniu neustáleho rozvoja a konkurencieschopnosti. Cieľom tejto práce je zistiť, ktoré motívy sú dôležité pre slovenské ženy pri cestovaní do zahraničia a ktoré charakteristiky žien spôsobujú rozdiely vo vnímanej dôležitosti motívov pri cestovaní do zahraničia.