Exploring the Impact of Socioeconomic Factors on the Consumption of Spa Services in Slovakia - Pekarovičová, Lenka, 2000-
Rozbor vplyvu vybraných socioekonomických faktorov, konkrétne počtu liečených pacientov, očakávanej dĺžky života pri narodení a priemerného disponibilného príjmu na spotrebu kúpeľných služieb. Zistenia môžu slúžiť ako základ pre efektívne plánovanie a rozvoj kúpeľných služieb v súlade so súčasnými trendmi a potrebami trhu.