Aktuálne z autorského práva - Slovák, Jakub
Aktuálne zmeny v oblasti práv duševného vlastníctva a autorského práva. Odporúčanie týkajúce sa opatrení na boj proti falšovaniu a o zlepšení vymožiteľnosti práv duševného vlastníctva, ktoré zverejnila Európska komisia v marci 2024. Problematika generatívnej umelej inteligencie (AI) vo vzťahu k autorskému právu v diskusiách na úrovni Európskej únie i na medzinárodnej úrovni. Rozsudky Súdneho dvora EÚ ohľadom práv súkromných televíznych a rozhlasových vysielateľov a činnosti sprostredkovania autorských práv v Taliansku.