Z galérie tvorcov tvorba zamestnaneckej značky: krok za krokom s Katarínou Ďurčovou - Šimková, Patrícia
Rozhovor s Katarínou Ďurčovou, budovateľkou zamestnaneckých značiek a zakladateľkou informačného portálu www.zamestnaneckaznacka.sk zameraného na employee branding a pomáhanie značkám vystúpiť z davu. V rozhovore priblíži, čo je potrebné vedieť o budovaní zamestnaneckej značky.