An Innovative Pilot Study of Ethnocentrism in the Context of Visual Elements in Marketing Management - Čvirik, Marián, 1992-
Článok skúma interdisciplinárnu tému: etnocentrizmus a vnímanie farieb. Skúma sa level etnocentrizmu spotrebiteľov v generácii Z a vnímanie a preferencia farieb. Sleduje sa ich vzájomné ovplyvňovanie.