Utilization of the HR Scorecard in Potential Development and Learning Growth - Gallo, Peter
Cieľom článku je analýza modelu HR Scorecard a jeho vplyvu na efektívnosť riadiacich procesov so zameraním na štvrtú perspektívu Balanced Scorecard, zahŕňajúc aktuálne poznatky a trendy v oblasti inovácií. Autori skúmajú silné a slabé stránky v tejto oblasti porovnaním zistení a hodnotením procesov a kvality strategického riadenia, najmä z hľadiska učenia sa, rastu a organizačného rozvoja. Navrhujú metódy a prístupy na efektívne zlepšenie výkonnosti podniku a jednotlivcov, založené na systéme strategického riadenia pre organizačný pokrok.