Exploring the Network of the Short-term Rental Financial Complex - Iacovone, Chiara
Cieľom článku je preskúmať nadnárodnú sieť profesionálnych hostiteľov Airbnb a ich integráciu do finančného trhu s nehnuteľnosťami. Autorka analyzuje, ako finančné systémy riadia procesy bývania prostredníctvom trhov s krátkodobým prenájmom.